Tahdon olla veteraani

15.31

Halusin tossa vajaa vuosi sitten kokeilla Aionia. No kokeiluksi sitä aikaa ei voinut edes kutsua sillä vaikka peli mainostaisi itseään free-to-play, asia ei näin ihan yksinkertaisuudessaan ole sillä monesti nämä on niin rajoitettuja ja tehty vaikeaksi pelata, että muuttuvat siinä kohtaa free-to-pay tai pay-to-win peleiksi jos haluat saada enemmän irti mitä et ilmaiseksi saa

Aion, Tera ja WildStar on ennen olleet maksullisia pelejä, mutta muuttunut myöhemmin ilmaiseksi, nämä ketkä ovat olleet maksavia pelaajia ovat saaneet itselleen Veteran-tittelin ja tätä myötä täydet edut pelissä. 

Teraan ja WildStariin onnistuin hankkimaan Veteran-tunnuksen, mutta Aion oli suljettu jo pois. Tänään pienen keskustelun johdosta menin tutkimaan Aionin sivuja uudelleen ja katsomaan onko mahdollista päästä Starter-tilistä eroon.  

Ilo uutinen. Joskus pauhasin kyseisestä asiasta ja siitä kuinka uusien pelaajien täytyisi saada mahdollisuus "ostaa" itselleen Veteran-tunnus (esim 6kk clubi jäsenyyden jälkeen).

Aion lähti tämän jälkeen uudelleen asennukseen. Nyt täytyy toivoa että tämä Veteran tunnus aktivoituisi ihmisten aikaan.

You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts

TWITCH.tv